Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την Ευρώπη είναι για μας μία εύκολη υπόθεση!

Η έμπειρη ομάδα της GIAGTZIDIS CARS, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες & εμπόρους, αναζητά κι εισάγει για εσάς το αυτοκίνητο εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, μέσα από αμέτρητες επιλογές.

Με την εισαγωγή αυτοκινήτων κατά παραγγελία από το εξωτερικό, εγγυούμαστε την εξαιρετική κατάσταση των οχημάτων, τις καλύτερες τιμές, καθώς και το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα είναι πλούσια σε εξοπλισμό.

Εισαγωγή αυτοκινήτου από Ευρώπη

Η ομάδα μας είναι σε θέση να αναζητήσει για εσάς το κατάλληλο αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται απόλυτα στις επιθυμίες σας ή μετά από δική σας εύρεση του οχήματος αναλαμβάνουμε εμείς την εισαγωγή του.

Προχωράμε στον ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης του αυτοκινήτου, δίνοντας σας αναλυτικές πληροφορίες & πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μετά την εισαγωγή του στην Ελλάδα, θα μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας αυτοκίνητο χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία από τη δική σας πλευρά. Θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία!

Διαδικασία παραγγελίας

1. Εφόσον ενημερωθούμε για το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, εξετάζουμε κάθε λεπτομέρεια που αφορά τόσο το ίδιο το όχημα, όσο και το τελικό του κόστος. Προχωράμε σε σύγκριση τιμών, έρευνα αγοράς, υπολογισμό κόστους μεταφοράς, εκτελωνισμού κλπ.

2. Μόλις αποφασίσουμε για το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει, το αναζητάμε στο εξωτερικό αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τη διαδικασία.

3. Μετά την εύρεση του αυτοκινήτου, προχωράμε σε μια σειρά από ολοκληρωμένους ελέγχους ορθής λειτουργίας σε κάθε σημείο του οχήματος, επιτόπου από την έμπειρη ομάδα μας.

  • Ελέγχουμε σχολαστικά την αυθεντικότητα των εγγράφων του αυτοκινήτου.
  • Ελέγχονται όλα τα βασικά σημεία του αυτοκινήτου όπως τα φώτα κι ο κλιματισμός, κιβώτιο ταχυτήτων, μπαταρία, αποκλεισμός τυχόν διαρροών κι έλεγχος κινητήρα.
  • Γίνεται μηχανικός έλεγχος εγκεφάλων με διαγνωστικό μηχάνημα.
  • Εξονυχιστικός έλεγχος ηλεκτρονικών μερών του αυτοκινήτου.
  • Προχωράμε σε έλεγχο της βαφής με τη χρήση παχύμετρων, έλεγχος ο οποίος μας αποκαλύπτει τυχόν βαψίματα από πιθανά τρακαρίσματα.
  • Προχωράμε σε λεπτομερή έλεγχο του εσωτερικού του αυτοκινήτου (σαλονιού) για τυχόν φθορές.
  • Διασταύρωση στοιχείων με αριθμό πλαισίου από την εκάστοτε αντιπροσωπεία για έλεγχο χιλιομέτρων και συντήρησης του αυτοκινήτου. 
  • Η έμπειρη ομάδα μας πραγματοποιεί test drive στο αυτοκίνητο ώστε να διαπιστώσει την ομαλή λειτουργία κι οδική συμπεριφορά του στο δρόμο.

4. Η ομάδα μας από το σημείο παραλαβής του αυτοκινήτου σας δίνει τη δυνατότητα μέσω βιντεοκλήσης να έχετε πλήρη εικόνα κι εσείς οι ίδιοι για την άριστη κατάσταση του οχήματος. Θα σας αποσταλεί πλήρες φωτογραφικό υλικό, video και γραπτή αναφορά του επιτόπιου ελέγχου.

5. Με τη δική σας έγκριση προχωράμε στην αγορά & εξόφληση του αυτοκινήτου.

6. Το αυτοκίνητο έρχεται στη χώρα μας σε ειδική αυτοκινητάμαξα μεταφοράς κι είναι ασφαλισμένο σε περίπτωση ζημιάς. Φυσικά συνοδεύεται απ’ όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά μεταφοράς του.

7. Το γραφείο μας αναλαμβάνει πλήρως τη διαδικασία εκτελωνισμού, ΚΤΕΟ & ταξινόμησης.

ipiresies-giagtzidis-cars-eisagwgi-autokinitwn