ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
cla-45s-giagtzidis-cars-eisagwgi-autokinitwn
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την Ευρώπη είναι για μας μία εύκολη υπόθεση!

taxi-ipiresies-giagtzidis-cars
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΑΞΙ

Προχωράμε στον ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης του αυτοκινήτου, δίνοντας σας αναλυτικές πληροφορίες & πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

epaggelmatika-oximata-giagtzidis-cars-thumbnail
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματικού οχήματος στην Ευρώπη, αυτού που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.

ektelwnismoi-giagtzidis-cars-metaxeirismena-autokinita-documents-thumbnails
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΙ

Η ομάδα της Giagtzidis Cars αναλαμβάνει ολοκληρωμένα τη διαδικασία εκτελωνισμού, ΚΤΕΟ, την έκδοση ελληνικών πινακίδων κι άδειας κυκλοφορίας του νέου σας οχήματος.

metafores-autokinitwn-giagtzidis-cars-metaxeirismena-thumbnail
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την μεταφορά του οχήματος σας από οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης στην Ελλάδα, αλλά κι αντίστροφα από την Ελλάδα στο εξωτερικό.

politeknoi-giagtzidis-metaxeirismena-autokinita
ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ - ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ - ΑΜΕΑ

Ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία παραλαβής του επιβατικού αυτοκινήτου μέχρι 2.000 κ.ε. με απαλλαγή από το προβλεπόμενο τέλος ταξινόμησης.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Στην Giagtzidis Cars η ομάδα μας είναι σε θέση να σας προτείνει το αυτοκίνητο που ταιριάζει πραγματικά στις επιθυμίες & τις ανάγκες σας – να κάνετε έτσι μία επιλογή που θα σας ικανοποιήσει 100% και πραγματικά θα σας ενθουσιάσει!

Η εμπειρία μας μπορεί να σας κατευθύνει στην επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου. Επικοινωνήστε μαζί μας κι ελάτε να συζητήσουμε για τις επιθυμίες σας – είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να βρούμε το ιδανικό για εσάς αυτοκίνητο.